TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL SRL s-a infiintat in anul 2008 ca o firma prestatoare de servicii si reparatii in domeniul instalatiilor sanitare, termice, electrice si activeaza in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov.

Prestam servicii de reparatii instalatii electrice, sanitare si termice pentru asociatii de proprietari, sedii de firme, societati comerciale, magazine, spitale, clinici, cabinete medicale, farmacii, banci, scoli, gradinite, cladiri de birouri, institutii de stat, persone fizice la preturi corecte si foarte avantajoase.

Printre clientii nostri se numara: WORLD TRADE CENTER BUCURESTI SA, SPITALUL DE URGENTA PROF.DR.DIMITRIE GEROTA BUCURESTI, HIPERDIA SA, POLICLINICA VITAN, ARENELE ROMANE, OPTIBLU, INAV SA, PROTAN SA, CONEX DISTRIBUTION SA, ESRI ROMANIA SA, ECOREC SA, AREKO SECURITY SRL, COMPLEXUL TURISTIC TAMINA SRL, TRATTORIA&PUB GARIBALDI, etc.

Partenerii nostri in instalatii sunt: ROMSTAL, CONSOLIGHT, BADUC, VALROM, etc.

Daca aveti nevoie urgenta de o firma de instalatori tehnico-sanitari si gaze sau de electricieni autorizati ANRE pentru reparatii instalatii sanitare, termice sau electrice in Bucuresti sunati cu incredere la telefon 0727239652 si vom interveni in cel mai scurt timp posibil.

Oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate! de instalatorii si electricienii firmei noastre